ALEGERI PARLAMENTARE – Cristian Niculescu-Țâgârlaș: „Amânarea alegerilor prelungește blocajele. Este vital să votăm un Parlament competent!”

0
344
Amânarea alegerilor la o dată nedefinită nu va face decât să prelungească blocajele de acum. Este vital să votăm acum un Parlament competent! Am convingerea că proiectele noastre, ale PNL, sunt în acest moment cele mai bune pentru România și pornesc la drum conștient că rolul meu în Senatul României va fi unul în beneficiul Maramureșului, în beneficiul României. Cristian Niculescu-Țâgârlaș, candidat PNL pentru Senat

REACȚIE. Cristian Niculescu-Țâgârlaș, vicepreședinte PNL Maramureș, a explicat de ce amânarea alegerilor pentru Parlamentul României, programate pentru 6 decembrie 2020, este nocivă pentru „o administrare corectă și coerentă a României”, sugerând că acum executivul (Guvernul) este boicotat de legislativ (Parlamentul), în beneficiul unui grup restrâns de actori politici.

 

„Acum, când România se confruntă la fel ca întregul mapamond cu o criză majoră, avem nevoie de un parlament competent și dedicat menirii sale. PNL și-a asumat o guvernare dificilă și nu a fugit de răspundere când Europa a devenit epicentrul pandemiei SARS-CoV-2. Avem nevoie, mai mult ca oricând, de o majoritate parlamentară care să susțină proiectele PNL pentru România, o majoritate parlamentară care să lucreze cu guvernul pentru cetățeni. Mesajul Președintelui României vine să întărească această nevoie de stabilitate în vederea unei bune administrări”, a explicat avocatul băimărean Niculescu-Țâgârlaș, făcând trimitere la mesajul lui Klaus Iohannis referitor la faptul că mandatul actualilor parlamentari se încheie în decembrie și că e nevoie acum de un nou Parlament, cu puteri depline.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here