INVESTIȚIE – În Maramureș, 62 de milioane de lei pentru reabilitarea a 11 kilometri de drumul județean, pe tronsonul Bogdan Vodă – Vișeu de Jos

0
1882

DRUM JUDEȚEAN – CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Administrația județului Maramureș a scos la licitație un contract estimat la 62 de milioane de lei (exact: 61.945.872,45 lei, sumă care include TVA), care vizează proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare a unui tronson de 11,08 kilometri din Drumul Județean 188, cuprins pe ruta Vișeu de Jos – Bocicoel – Bogdan Vodă. Acest tronson, cu două benzi de circulație, face legătura între Valea Vișeului (DN18 Sighetu Marmației – Moisei) și Valea Izei (DJ 186 Rozavlea – Săcel).

 

Contractul va fi finanțat din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR) Nord-Vest 2021-2027, însă pentru că acesta nu a fost încă semnat, licitația are clauză suspensivă. Ofertanții pot să depună cererile de participare până la 30 ianuarie 2024.

 

Studiul de Fezabilitate este aprobat încă din anul 2022, iar contractul, care va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, garanția lucrării de 20%, experiența profesională a 3 experți-cheie 20%, alte criterii tehnice 20%), va fi încheiat pe o perioadă de un an (365 zile), timp în care lucrarea trebuie finalizată/recepționată.

 

* Foto: @Joadl

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here