APEL – PMP cheamă partidele la semnarea unui pact pentru anularea pensiilor speciale și reducerea numărului de parlamentari

3
258

ADVERTORIAL. PMP propune tuturor candidaților aflați pe primul loc pe lista de Senat și Camera Deputaților semnarea unui pact. Obiectivele sunt de a susține două propuneri legislative extrem de importante: renunțarea la pensiile speciale ale politicienilor și reducerea numărului de parlamentari la 300.

 

PMP a depus de 2 ani în Parlament propunerea legislativă privind reducerea numărului de parlamentari la 300, dar încă nu a intrat la votul plenului. „Consider foarte important ca toți candidații la parlamentare, indiferen de culoarea politică, să-și asume printr-o semnătură susținerea celor două obiective. În cazul reducerii numărului de parlamentari avem un referendum nepus în practică de 11 ani. Am văzut în această legislatură că fără voința tuturor partidelor un astfel de proiect este imposibil de trecut prin plen. Parlamentarii noștri se chinuie de doi ani. Acum este momentul ca parlamentarii de la PSD, PNL, UDMR, USRPLUS, ProRomânia să arate, prin semnarea acestui acord pe care noi îl propunem că-și doresc cu adevărat să renunțăm la pensii speciale și să avem un Parlament cu doar 300 de membri”, a declarat candidatul la Senat din partea PMP Maramureș, Lucian Morar.

 

Pactul va fi trimis de către PMP Maramureș în această săptămână tuturor partidelor. Numele celor care au acceptat semnarea acordului vor fi aduse la cunoștința publicului.

 

Biroul de presă PMP Maramureș

 

* Material comandat de PMP – filiala Maramureș, CUI 11200012ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Este nedemn pentru maramureseni sa voteze pentru ocuparea unui loc in Parlamentul Romaniei indivizi ca Morar Lucian si varul sau, George Moldovan, care si-au facut scolile intre doua chefuri cu bautura si femei ,care au cerut la primaria Ulmeni sume de bani de la Zetea(CJMM) pentru situatii de urgenta bugetara(miliarde),si i-au primit.Ce sa faca ei in Parlament ,sa puna manele si 7pasi la goarne?Iar de George Duma ex Brigada va vorbi altcineva.Probabil, ca nu e o miza.

    • Nu le trebuie demnitate, ci demnitati. ce frumos ar fi sa fie demnitari din Maramures senatorul Setea Piscotul si senatorul Gioni 4 clase un trimestru si un tractor. Ce frumos, ce trainic, ce trai :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here