TRAGEDIA DE LA PIATRA NEAMȚ – Deputatul Adrian Todoran: E momentul să ne abținem. Avem nevoie de spitale sigure, nu de noi tragedii

0
125
Adrian Todoran

ADVERTORIAL. Regretabila tragedie de la Piatra Neamț, unde 10 pacienți au murit în flăcări, în timp ce se aflau pe patul de spital, la terapie intensivă, naște reacții pe toate planurile. Autorități publice, demnitari sau oameni simpli, cu toții se arată oripilați de faptul că, în România, spitalele nu mai prezintă siguranță pentru sănătatea pacienților, ci, dimpotrivă, sunt un real pericol pentru viețile bolnavilor.

 

 

Deputatul Adrian Todoran, vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară, afirmă că este momentul ca factorii decizionali să ia atitudine și să canalizeze resursele financiare ale statului pentru realizarea acelor spitale regionale promise mereu în campaniile electorale. “Avem de a face cu o incompetența crasă, pe care o traversăm de câteva decenii. Cele zece spitale regionale promise românilor sunt o simplă iluzie. Realitatea este aceasta. Oamenii mor pe patul spitalelor, în loc să se însănătoșească și să se întoarcă la familiile lor.

 

De aceea, le cer colegilor politicieni, indiferent de partid, ca, timp de trei zile, în memoria decedaților de la Piatra Neamț, să ne abținem de la a face referire la promisiuni electorale sau a ne ataca politic. De 10 ani, românii, indiferent de guvernare, aud aceeași placă: spitale regionale, 10 spitale regionale, 10 spitale… E momentul să ne abținem. Măcar pentru a ne îndrepta gândurile către cei uciși de flăcări și către familiile acestora. Dumnezeu să le aibă în pază sufletele!”, declară Adrian Todoran, candidatul Partidului Mișcarea Populară Maramureș pentru Camera Deputaților, la alegerile din 6 decembrie.

 

 

Cătălin MAN

 

* Material comandat de PMP – filiala Maramureș, CUI 11200012, realizat: Rivulus Activ SRL

Cod mandatar financiar: 11200012



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here