OBIECTIV – Deputatul Adrian Todoran pune piciorul în prag: „Fără pensii nesimțite!”

0
125
Adrian Todoran

ADVERTORIAL. Pensiile speciale au făcut și fac încă mare vâlvă în spațiul public, dar concret nu s-a întâmplat nimic pentru eliminarea lor. Deputatul PMP Adrian Todoran s-a săturat de situația în care s-a ajuns și va susține radierea privilegiilor de acest gen.

 

 

Fără pensii nesimțite! Eliminarea pensiilor speciale, pensiilor nesimțite, cele care sfidează bunul simț și traiul zilnic al românilor, este unul dintre obiectivele PMP, în perioada următoare. Susținem eliminarea privilegiilor nesimțite, indiferent de categoria profesională sau socială care beneficiază de acestea.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la Camera Deputaților a și vorbit în aceste zile cu maramureșenii despre pensiile speciale, transmițând un mesaj clar. „Gândiți-vă, în momentul de față, cea mai mare căpușă pe statul român sunt pensiile speciale. Mama mea are 1.010 lei pensie, după 42 de ani lucrați. Și alții stau cu pensii ce pornesc de la 10.000 lei pe lună. 100 de milioane de lei vechi!”, au fost doar câteva dintre cuvintele adresate de Todoran unei maramureșence pensionate tocmai pe caz de boală (cu venit de 800 lei/lună).

 

 

Adrian Todoran susține că unul dintre obiectivele PMP din perioada următoare va fi eliminarea pensiilor nesimțite.

 

 

Cătălin MAN

* Comandat: Partidul Mișcarea Populară Maramureș. Realizat: Rivulus Activ SRL. Cod mandatar financiar: 11200012

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here