DECIZIE – Administrațiile din Maramureș și Sălaj se asociază pentru a realiza Drumul Expres Baia Mare – Jibou: studiul de fezabilitate, estimat la 4 milioane de euro

2
670

PARTENERIAT. Președinții consiliilor județene din Maramureș și Sălaj, Ionel Bogdan și Dinu Iancu Sălăjanu, au convenit să realizeze Drumul Expres Baia Mare – Jibou printr-o finanțare europeană, proiectul urmând să fie implementat în parteneriat – prin Asociația Intercomunitară de Dezvoltare – Guvernul României dând posibilitatea autorităților județene să aplice pentru finanțarea unor astfel de proiecte de dezvoltare comunitară.

 

Pentru studiul de fezabilitate se estimează un necesar financiar de circa 4 milioane de euro. Bogdan a precizat că Drumul Expres Baia Mare – Jibou ar constitui “un nod de legătură la Autostrada Transilvaniei”. „Vom depune o cerere de finanțare pentru a fi cuprinși cu acest proiect în Planul Naţional de Recuperare şi Rezilienţă cu suma de 350 de milioane de euro. Însă înainte trebuie să întocmim studiul de fezabilitate, pentru a fi cu întreaga documentație pregătită. Urmează ca proiectele să fie dezbătute și aprobate de către consilierii județeni din Maramureș și respectiv Sălaj”, a subliniat președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Sa fim seriosi! Cand auziti ca Ionel Bogdan vorbeste de sute de milioane de euro,de Planul National de Recuperare si Rezilienta e ca si cum ar vorbi Vulpita si Viorel despre Programul spatial Space-X -NASA si de Elon Musk.S-au intalnit un copil care se joaca pe facebook si un cantaret de muzica populara sa coordoneze investitii pentru un drum expres.S-au transformat peste noapte in drumari ca si Marinescu.Intalnirea a avut alt scop.
    Ionel vrea sa stie direct de la Salajanu daca Zetea l-a platit pe acesta cand a cantat la nunta din Oncesti si catre cine a facturat serviciul artistic.Din postura de Presedinte al CJ Salaj artistul Dinu Iancu nu poate spune ca a luat banii fara sa fi eliberat un document fiscal.Poate a cantat pro bono.Intrebarea este de ce de 8 luni de zile Zetea nu arata public facturile si chitantele pentru avionul charter,pentru mancarea facuta de Nicolai Tand,pentru Loredana etc.In general vorbind, e posibil sa votezi un candidat care si-a facut nunta cand era intr-o functie publica si nu poate arata faptul ca si-a achitat personal costurile cu fericitul eveniment ?Iar daca a avut sponsori ce poate insemna acest lucru?Asa, in general vorbind.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here