ANUNŢ PUBLIC – Se cere acordul de mediu pentru aquaparkul din Vișeu de Sus

0
400

ACORD DE MEDIU – AQUAPARK VIȘEU DE SUS. Consiliul Județean Maramureș, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr.46, jud. Maramureș, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul „Complex de agrement Aquapark în localitatea Vișeu de Sus din județul Maramureș” propus a fi amplasat în orașul Vișeu de Sus, str. Mierlei, f.n., identificat prin plan de situație și plan de încadrare în zonă, județ Maramureș.

 

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Maramureș, din localitatea Baia Mare, str. Iza, nr.1A, jud. Maramureş, în zilele de luni – joi între orele 800 – 1630 şi vineri între orele 8.00 – 14.00 și la sediul beneficiarului.

 

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş.

 

Președintele Consiliului județean Maramureș, Ionel Ovidiu BogdanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here