INVESTIȚII ÎN RETEHNOLOGIZARE. SC UP 2003 FOOD SRL anunță finalizarea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETĂȚII”, Cod SMIS 159160, finanțat în cadrul POC – Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 4 „Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei”, Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive, tipul de proiect: „Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcțiilor, în vederea refacerii capacității de reziliență”.
Perioada de implementare a proiectului a fost de la data semnării contractului, la care se adaugă, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor și nu a depășit data de 31.05.2024 (perioadă prelungită cu acordul autorităților) și are o valoare totală de 1.268.989,82 lei, valoarea cofinanțării UE de 616.546,86 lei.
Data de începere a proiectului: 30.12.2022.
Data de finalizare a proiectului: 01.04.2024.
Obiectivul general al proiectului a fost redresarea și îmbunătățirea competitivității economice a companiei UP 2003 FOOD SRL și consolidarea poziției pe piață datorită unor avantaje competitive care să îi permită creșterea dimensiunii pieței adresate.
Rezultate așteptate ale proiectului au fost:
- 3 echipamente achiziționate: Stivuitor – 1 buc, Linie automata de îmbuteliat lichide și produse vâscoase – 1 buc, mașină ambalat sosuri și lichide la plic – 1 buc, din care 98,60% investiții prietenoase cu mediul care contribuie la atenuarea schimbărilor climatice și a poluarii mediului și minim 10% din investiții reprezintă investiții în digitalizarea solicitantului.
- Productivitate crescută cu 15% în anul 3 de sustenabilitate.
- Număr de angajați mentinuți în anul 3 de sustenabilitate în conformitate cu numărul mediu de angajați existenți în anul 2021.
• Informații suplimentare se pot obține la: |
SC UP 2003 FOOD SRL
Persoana de contact: SERBA PETRU, Manager de proiect Telefon: 0723601490 Adresa de e-mail: [email protected] |
• Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-202
ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.