ANUNȚ FINALIZARE DE PROIECT – Proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

0
341

INVESTIȚII ÎN RETEHNOLOGIZARE. SC UP 2003 FOOD SRL anunță finalizarea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETĂȚII”, Cod SMIS 159160, finanțat în cadrul POC – Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 4 „Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei”, Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive, tipul de proiect: „Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcțiilor, în vederea refacerii capacității de reziliență”.

 

Perioada de implementare a proiectului a fost de la data semnării contractului, la care se adaugă, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor și nu a depășit data de 31.05.2024 (perioadă prelungită cu acordul autorităților) și are o valoare totală de 1.268.989,82 lei, valoarea cofinanțării UE de 616.546,86 lei.

 

Data de începere a proiectului: 30.12.2022. 

Data de finalizare a proiectului: 01.04.2024.

 

Obiectivul general al proiectului a fost redresarea și îmbunătățirea competitivității economice a companiei UP 2003 FOOD SRL și consolidarea poziției pe piață datorită unor avantaje competitive care să îi permită creșterea dimensiunii pieței adresate.

 

Rezultate așteptate ale proiectului au fost:

  1. 3 echipamente achiziționate: Stivuitor – 1 buc, Linie automata de îmbuteliat lichide și produse vâscoase – 1 buc, mașină ambalat sosuri și lichide la plic – 1 buc, din care 98,60% investiții prietenoase cu mediul care contribuie la atenuarea schimbărilor climatice și a poluarii mediului și minim 10% din investiții reprezintă investiții în digitalizarea solicitantului.
  2. Productivitate crescută cu 15% în anul 3 de sustenabilitate.
  3. Număr de angajați mentinuți în anul 3 de sustenabilitate în conformitate cu numărul mediu de angajați existenți în anul 2021.

 

• Informații suplimentare se pot obține la:
SC UP 2003 FOOD SRL

Persoana de contact: SERBA PETRU, Manager de proiect

Telefon: 0723601490

Adresa de e-mail: [email protected] 

• Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-202



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here