DEVOALARE – Cine a câștigat contractul de 3,9 milioane de lei pentru eficientizarea energetică a internatului Liceului Bogdan Vodă din Vișeu de Sus

0
542

CONTRACT ATRIBUIT. Administrația publică din Vișeu de Sus, controlată de edilul Vasile Coman „Vărzaru’” (PNL), a încheiat la 14 iulie 2023 contractul în valoare de 3,9 milioane de lei (exact: 3.891.549,60 lei, sumă care include TVA), care vizează proiectare și execuție a lucrărilor de eficientizare energetică a internatului Liceului Teoretic Bogdan Vodă, clădire cu două etaje localizată pe strada Libertății, în centrul urbei.

 

Licitația, care a avut un unic ofertant, a fost câștigată (cu suma de mai sus, apropiată de estimarea maximă a Primăriei) de asocierea de firme locale Arcon Pro Design SRL & Conrep SA (prima va executa proiectarea, cea de-a doua  execuția propriu-zisă).

 

Arcon Pro Design, înregistrată în Vișeu de Sus și specializată pe activitati de inginerie și consultanță tehnică, este controlată de Radu George Bota (91%) – asociat minoritar este sigheteanul Alin Vasile Raț (9%). Este fosta firmă Supersolution Project Manager SRL și Ar Constructo SRL. În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 4,46 milioane de lei și un profit net de 1,21 milioane de lei (ambii indicatori fiind record în istoria economică a firmei), realizat cu 5 angajați.

 

Conrep SA, înregsitrată în Vișeu de Sus și specializată pe construcții civile și industriale, este deținută scriptic de Ileana Urda (45%) și Alexandru Cenușă (41%). În 2022, a raportat o cifră de afaceri de 50,62 milioane de lei și un profit net de 2,96 milioane de lei, realizat cu 161 de angajați.

 

Internatul deservește Centrul Şcolar de Educatie Incluzivă, instituție de învățământ special fondată la 1966, care asigură servicii educaționale și terapeutice elevilor cu cerințe educative speciale de pe raza oraşului Vişeu de Sus și din localitățile limitrofe acestuia (la nivel de grădiniţă, învăţământ primar, gimnazial și liceal filiera tehnologică).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here