SLUGĂRNICIA N-A MURIT – De ziua primarului din Vișeu de Sus, odă de tip comunistoid a „Colectivului Primăriei”, dedicată celui care „se dedică trup și suflet evoluției localității, muncind neîntrerupt”

0
1148

AU PĂCĂLIT ȘI OBEDIENȚA. Născut în Ziua Păcălelii, primarul orașului maramureșean Vișeu de Sus, Vasile Coman „Vărzaru’”, împlinește astăzi 65 de ani. Momentul este celebrat pe pagina oficială a Primăriei Vișeu de Sus cu o slugarnică odă, semnată „Colectivul Primăriei orașului Vișeu de Sus”, extrem de asemănătoare cu cele publicate sub semnătura „Oamenii muncii” la aniversările președintelui comunist Nicolae Ceaușescu.

 

„La mulți ani, domnule primar Vasile Coman!

 

Astăzi, la data de 01 aprilie 2024, sărbătorim împlinirea unei frumoase vârste a celui care de mai bine de un deceniu se află la cârma acestui oraș, dedicându-se trup și suflet evoluției localității noastre și muncind neîntrerupt pentru crearea unor condiții de trai cât mai bune pentru concetățenii noștri.

Colectivul Primăriei Vișeu de Sus îi urează domnului primar Vasile Coman multă sănătate, bucurii, viață lungă și putere de muncă pentru ducerea la bun sfârșit a tuturor proiectelor de care se bucură  orașul nostru.

 

La mulți ani!

01.04.2024

Colectivul Primăriei orașului Vișeu de Sus”.

 

Vasile Coman, cunoscut în localitate sub porecla „Vărzaru’”, este primar în Vișeu de Sus (oraș cu 15.349 de locuitori) din anul 2012, aflându-se la al treilea mandat. În acest timp el a fost membru PSD, apoi PNL, apoi iar PSD. La ultimul exercițiu electoral, cel din 2020, Coman a fost ales primar de 3.004 cetățeni (63,60% din voturile valabil exprimate). Oficial, Coman își asumă proprietatea unei singure firme locale, RG Holz Company, specializată pe tăierea și rindeluirea lemnului, cu o cifră de afaceri de peste 115 milioane de lei (în 2022).

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here