ALEGERI – Tinerii liberali maramureșeni, în Portugalia, la Congresul Tineretului Popular European YEPP

2
546

LIBERALI. Tineretul Național Liberal a participat cu o delegație formată din 10 tineri liberali la Congresul YEPP, care a avut loc în Braga (Portugalia) – YEPP (Tineretul Popular European) este cea mai mare organizație politică de tineret din Europa, structură care cuprinde 64 de organizații de tineret din Europa, printre care și TNL.

 

La acest eveniment a participat și colega noastră Ioana Marincaș, vicepreședinte în cadrul organizației TNL Maramureș și Vicepreședinte Regional Nord-Vest în cadrul TNL. În cadrul congresului, a fost ales bordul de conducere în frunte cu Lidia Pereira, cea care se află cel de-al doilea mandat.

 

Experiența de la acest congres ne inspiră să continuăm lupta pentru valorile europene! Noi, tinerii liberali, credem într-o Europă a solidarității, a egalității de șanse, o Europă dinamică și tânără!

 

#GenerațiaAltfel #TNL



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Nu mai vreau să aud de politicieni; nici tineri nici batrani.Toti indiferent de aria politică urmăresc doar scaune și beneficii.La muncă toată lumea!!! Să demonstreze capacitățile prin muncă.Sa arate ce știu și ce realizează.Nu doar furturi și legi ,ordonanțe cu dedicație și timp limitat.Valabil și pentru bugetari.Va rog să nu mai realizați articole despre ei ,lasati-i in anonimat.Lasati-i să se afirme prin muncă.De ce nu realizați articole cu oameni de știință,cercetători,muncitori specialiști,ingineri,arhitecți.Ii tot băgați în seamă pe puturoșii și șmecherii de politicieni.De aceea merge așa bine această țară,deoarece sunt scoși în fața doar cei fără valoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here