ALEGERI – Ovidiu Crăciun a fost reales președinte al TNL Baia Mare

1
381
Ovidiu Crăciun

TNL MARAMUREȘ. În acest weekend, au avut loc alegerea structurii de conducere a Tineretului Național Liberal (TNL) Baia Mare, Ovidiu Crăciun fiind reales în funcția de președinte în prezența deputaților liberali Călin Bota și Florin Alexe, senatorului Cristian Niculescu-Țâgârlaș, secretarului de stat în Ministerul Familiei Anca Costin-Hendea, prefectului Rudolf Stauder și administratorului public al județului Gabriel Ștețco.

 

A fost și este o experiență extraordinară pentru mine să fiu în fruntea unei echipe remarcabile, aleasă cu grijă și determinare. Ne-am străduit din greu să construim o echipă puternică, plină de energie și pasiune pentru schimbare. Sunt convins că tinerii reprezintă coloana vertebrală a viitorului nostru și că este important să îi încurajăm și să le oferim planuri adecvate pentru a-și exprima viziunile și aspirațiile. Să continuăm să lucrăm împreună, să construim și să inovăm. Încurajez tinerii să rămână activi și implicați, să își facă auzită vocea și să lupte pentru viitorul pe care îl merită, a declarat președintele reales al TNL Baia Mare, Ovidiu Crăciun.

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here