ALEGERI – Președintele USR Maramureș, Dan Ivan, pe lista lui Dan Barna pentru un nou mandat de membru în Biroul Național al partidului

0
758
Dan Ivan

POLITICĂ. Președintele USR Maramureș, Dan Ivan, candidează pentru un nou mandat de membru în Biroul Național al USR pe lista președintelui Dan Barna. Președintele USR, care candidează pentru un nou mandat la șefia partidului, dar și-a anunțat candidatura și la alegerile prezindențiale din acest an, îl prezintă de Ivan așa:

 

“Dan Ivan este inginer, cu experiență managerială în Baia Mare. Dan este un om care nu a mai putut să stea deoparte, văzând cum statul român se deteriorează sub nepotism și corupție. Așa că în august 2016 a făcut pasul spre USR. Este președintele USR Maramureș, o filială unită și puternică. Are doi copii și a pus pe picioare un ONG impresionant care are ca principal obiect de activitate sprijinirea copiilor cu sindrom Down și a părinților acestora.

 

Am lucrat cu Dan în actualul Biroul Național, a făcut parte din echipa de la Extindere care a pus pe picioare creșterea explozivă a partidului. M-am putut baza pe el, pe răbdarea, tenacitatea și viziunea lui politică. De curând, Dan Ivan a fost votat de colegii săi din USR Baia Mare pentru a fi candidat la funcția de primar. USR va schimba administrația locală într-un oraș renumit pentru primarul certat cu legea. Sunt sigur că vom beneficia de experiența domnului primar Dan Ivan și în viitorul Biroul Național”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here