TEATRUL DE VARĂ – Cinema în aer liber, în Baia Mare: vineri seara, filmul de animație „Robin Hood”

0
158

POVEȘTI SUB STELE. Vineri, 16 august, la ora 22.00, la Teatrul de Vară din Baia Mare rulează filmul de animație „Robin Hood”. În 1973, povestea legendarului Robin Hood a fost transformată de studiourile Disney într-un film de animație potrivit pentru orice vârstă și pentru orice epocă.

 

Anglia secolului al XIII-lea e condusă despotic de regele John, (un leu imatur) care a uzurpat tronul fratelui său, Richard Inimă de Leu. Secondat de Sir Hiss (șarpele hipnotic), a sărăcit regatul. La intrarea în pădurea Sherwood suntem întâmpinați de menestrelul Alan-a-Dale care ne spune că acolo sălășluiesc Robin Hood, un vulpoi viclean, și Little John, mâna lui dreaptă, un ursuleț dodoloț și glumeț.

 

Revoltați de supra-taxarea și opresiunea regalității, principala lor îndeletnicire e să fure de la bogați și să îi ajute pe locuitorii sărmani din Nottingham. Șeriful îi vânează de mult, însă fără succes, cei doi dovedindu-se mereu mai inteligenți și mai rapizi. Totuși, când solii regelui anunță un turneu de tir care are ca miză sărutul preafrumoasei domnițe Marian, cel mai iscusit arcaș nu se poate abține să nu participe…

 

Aventurile lui Robin Hood și ale lui Little John îmbină legenda cu umorul, aventura și romantismul într-un film de animație trasformat într-un clasic de neratat.

 

Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită. Deoarece desfășurarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor fi reluate, iar biletele vor fi valabile pentru proiecția următoare.

 

Condițiile meteo nefavorabile i-au obligat pe organizatori să întrerupă difuzarea filmului “Singin’ in the Rain”, așadar biletele cu numărul cuprins între 784-898, vândute în 26 iulie, sunt valabile pentru orice proiecție din sezonul acesta. Musicalul va fi reluat spre sfârșitul sezonului, îl mai amânăm puțin în speranța că vom deruta ploaia.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here