ALEGERI LOCALE – Vlad Emanuel Duruș, candidatul USR PLUS pentru Consiliul Județean Maramureș: Drumuri bune și la prețuri corecte!

0
380

ADVERTORIAL ELECTORAL. Una dintre prioritățile mele e infrastructura de acces pe întreg județul Maramureș. Avem nevoie de drumuri bune, poduri și podețe, căi de acces și piste pentru biciclete puse la punct. Pentru a dezvolta economia și turismul, trebuie să ne punem la punct întreaga rețea de drumuri naționale și județene și să demarăm proiectul pentru un drum expres care să străbată ținutul nostru și care să ne lege de autostrada spre Vest.

 

Reparațiile banale efectuate an de an sunt, de fapt, o risipă uriașă de bani publici. Doar pentru aceste luni, după expirarea celor 4 ani de mandat pentru actualul președinte al Consiliului Județean Maramureș, s-au alocat încă 5 milioane de lei pentru reparații. Nu reparațiile rezolvă problema, oameni buni! Reparăm o groapă, nu kilometri de drumuri județene.

 

Așa nu mai merge! Suntem județul cu cea mai proastă rețea de drumuri din toată Transilvania și nu întâmplător: la atras fonduri, suntem la coada clasamentului, iar reparațiile nesfârșite nu rezolvă problema.

 

A sosit timpul pentru a face lucrurile bine și de calitate! Nu cred că mai putem continua cu turnarea unui strat de asfalt peste asfalt. Cu acești bani și cu fondurile europene și guvernamentale trebuie să reabilităm eficient întreaga rețea județeană de drumuri.

 

Vlad Emanuel DURUȘ, candidatul USR PLUS pentru Consiliul Județean Maramureș

 

* Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de SC APELLA SRL. Cod unic de identificare: 21200251ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here