AJUTOR PENTRU UCRAINA – Vânătorii și pescarii, solidari cu poporul ucrainean: au donat alimente pentru cei aflați în nevoie

0
382

SOLIDARITATE. În campania de ajutorare a cetățenilor ucraineni și în spiritul solidarității cu poporul ucrainiean atacat militar de Rusia, Sárkány Árpád, vicepreședinte al  Consiliului Internațional al Vânătorii și Conservării Vânatului (CIC), Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România și Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Maramureș au achiziționat din donațiile membrilor 3.400 de conserve (carne de vită, carne de porc, ton și pate de ficat) pentru a fi distribuite celor aflați în nevoie.

 

Acțiunea se desfășoară în parteneriat cu Uniunea Ucrainenilor din România – filiala Maramureș (condusă de Miroslav Petrețchi), care a preluat donația organizațiilor de vântori și pescari și le va transporta efectiv în Ucraina.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here