PRIMĂVARĂ RECE – Cum va fi vremea în Maramureș în următoarele două săptămâni: variații de temperatură de… 18 grade Celsius (!)

0
432

METEOROLOGI. Specialiștii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au făcut publică prognoza aferentă perioadei 14-27 martie, în următoarele două săptămâni regimul termic fiind extrem de oscilant, dar predominant rece. Și în această săptămână, dar îndeosebi după 23 martie, apar ploile.

 

În Maramureş, în intervalul de timp 14-20 martie 2022  regimul termic va oscila de la încălzire la răcire, cu mediile temperaturilor maxime situate între 6 şi 10 grade Celsius, iar minimele încadrându-se între -6 şi -2 grade Celsius. Începând din 16 martie se vor semnala cu probabilitate mai mare precipitaţii pe arii restrânse, slabe cantitativ.

 

În săptămâna 21-27 martie 2022, vremea în Maramureș va fi caracterizată de o creştere treptată şi continuă a temperaturilor, astfel că maximele mediate regional vor atinge 12 grade Celsius, iar minimele nocturne se vor situa în jurul valorii de 0 grade Celsius. Spre finalul acestei săptămâni, începând din 24 martie, probabilitatea ploilor este mai ridicată.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here