FINANȚARE – S-au repartizat aproape 2,3 milioane de euro pentru drumurile din Maramureș

0
240

DECIZIE. Din sumele defalcate din TVA și intrate în bugetul județului Maramureș, 10.608.000 lei vor fi repartizați pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile comunale și județene. Conform împărțirii aprobate de consilierii județeni, cea mai mare sumă, respectiv peste 9,1 milioane de lei, vor fi destinați drumurilor județene (administrate de societatea din subordinea forului administrativ al județului, Drumuri-Poduri SA), restul banilor, 1,5 milioane de lei fiind destinați drumurilor comunale, o repartizare defalcată a acestora, pe unități administrative, urmând să fie făcută după negocierile politice (ca de obicei), într-un viitor apropiat.

 

Strategia împărțirii în acest mod a sumelor a fost argumentată prin „lungimea, dar mai ales starea tehnică a drumurilor județene și comunale”. Acestea nu sunt singurele sume alocate în 2018 întreținerii și reparației drumurilor comunale și județene, noi sume urmând să fie repartizate de plenul Consiliului Județean, după constituirea și aprobarea bugetului județului.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here