VIZITĂ OFICIALĂ – Ministrul german pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, Svenja Schulze, a ajuns în Maramureș

0
535

LA TABĂRA DE REFUGIAȚI DIN SIGHETU MARMAȚIEI. Ministru german pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, Svenja Schulze, a aterizat pe Aeroportul Internațional Maramureș, cu o aeronavă Bombardier Global 6000 a German Air Force care a plecat în această dimineață de pe baza aeriană Aeroportul Köln-Bonn și a făcut o escală la Aeroportul Berlin-Brandenburg pentru a prelua delegația oficială care vizitează astăzi Centrul Blue Dot din Punctul de Trecere al Frontierei Sighetu Marmației și tabăra de refugiați de război din Ucraina amenajată la Stadionul Municipal din Sighetu Marmației.

 

Ministrul Schulze face o scurtă oprire la Palatul Administrativ din Baia Mare unde vor fi prezenți Mircea Abrudean (șeful Cancelariei Prim-Ministrului), Rudolf Stauder (prefectul județului Maramureș), Ionel Ovidiu Bogdan (președinte al Consiliului Județean Maramureș), Pieter Bult (reprezentant UNICEF în România), Gabriel Vockel (reprezentant adjunct UNICEF în România). Minstrul german va fi însoțită pe parcursul vizitei în Maramureș de Christian Plate (adjunct al șefului Misiunii Diplomatice la Ambasada Republicii Federale Germane la București).

 

Schulze va ajunge la PTF Sighetu Maramației în jurul orei 12.30, iar la ora 14.30 la tabăra de refugiați de război din Ucraina de la Stadionul Municipal din Sighetu Marmației. La ora 15.00 este programată o conferință de presă cu reprezentanți ai presei internaționale, naționale și locale. În jurul orei 18, ministrul german se va îmbarca pentru reîntoarcerea la Berlin.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here