ACHIZIȚIE – Primăria Baia Sprie își cumpără o automăturătoare full-option și estimează plata la 1 milion de lei

0
306

CONTRACT. Administrația publică din orașul Baia Sprie a lansat în licitație publică un contract estimat la circa 1 milion de lei (885.000 lei + TVA) pentru achiziția unei automăturători stradale de mare capacitate.

 

Conform caracteristicilor tehnice, aceasta trebuie să fie nouă, să aibă norma de poluare minim Euro 6D, motor Diesel de cel puțin 250 CP și dotări de ultimă generație (panou de comandă electronic, oglinzi încălzite și reglabile electric, faruri reglabile, sisteme de avertozare, geamuri cu acționare electrică, tahograf digital, sistem de frânare cu control electronic, buncăr pentru colectarea deșeurilor cu rezervor de apă încorporat, dispozitive de aspirat, măturat – cu perii de polipropilenă și oțel – și suprimare a prafului etc.

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai scăzut, iar utilajul trebuie livrat în cel mult două luni. Ofertele se pot depune până în 2 mai 2022.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here