VIDEO – Ramira SA, firma băimăreană care se dezvoltă având un obiectiv permanent: creșterea standardului calitativ al produselor

0
740

INDUSTRIA AUTO. Cu o cifră de afaceri de 15 milioane de euro în 2018, cel mai bun an (din acest punct de vedere) al firmei, Ramira SA, unul dintre cei mai importanți producători de linii de asamblare automatizată a caroseriilor din industria auto, își continuă progresia economică începută în 2013, atunci când a devenit parte componentă a holdingului ceh Chropyňská Group AS, previzionând pentru 2019 o cifră de afaceri de 16 milioane de euro.

 

“Suntem în grafic cu ceea ce am previzionat”, a precizat Karl-Josef Heinrich, CEO Ramira SA Baia Mare, un manager mai degrabă ponderat – argumentul constând chiar în precedenta previonare, cea din 2018, depășită la sfârșitul anului de firma băimăreană cu 7%. Un an 2018 de care și acționarul majoritar al al Chropyňská Group AS, Robert Kudela, este mulțumit, subliniind implicarea decisivă a firmei Ramira în finalizarea unui proiect dificil pentru Rolls Royce, făcut aproape în totalitate în Baia Mare.

 

“Toate dispozitivele pentru linia de montaj și asamblare pentru proiectul Rolls Royce au fost livrate de fabrica din Baia Mare, iar conducerea proiectului pe partea de șantier a fost asigurată tot de Ramira, așa că nu mai am niciun dubiu că această firmă poate realiza orice proiect la cele mai ridicate standarde de calitate”, a subliniat Robert Kudela, un investitor care a recunoscut că își propune mereu o creștere constantă a standardului calitativ al produselor realizate de firmele Grupului Chropyňská.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here