TRANSFER – Pivotul Alba Spugnini, a doua noutate anunțată de Minaur care va activa din sezonul următor la clubul băimărean

0
325

MINAUR – LOT VIITOR. Unul dintre pivoții naționalei Spaniei, Alba Chiara Spugnini Santome (22 de ani, acum la Rocasa Gran Canaria, echipă care a câștigat în 2020 EHF European Cup), va juca din vară la echipa feminină de handbal CS Minaur, a anunţat clubul băimărean. Aceasta este cea de-a doua handbalistă anunțată în lotul Minaur din sezonul viitor, după ce clubul băimărean a informat la începutul lunii martie transferul suedezei Amelia Lundback, acum coordonator de joc la Skuru IK Handbold.

 

Spugnini, care până în 2019 a evoluat la Club Balonmano Tejina, are 17 selecții și 18 goluri pentru naționala Spaniei. La ultima mare competiție la care a fost prezentă cu Spania, Campionatul European 2022, Spugnini a marcat 2 goluri.

 

În acest sezon, după 18 etape, Minaur Baia Mare ocupă locul 7, situându-se la jumătatea clasamentului în Liga I, cu 27 puncte (9 victorii și 9 înfrângeri). La finalul sezonului, ca de fiecare dată în ultimii ani, mai multe jucătoare vor pleca din clubul băimărean.

 

* Foto: @Lukasz Laskowski / PressFocus

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here