DEZVOLTĂRI IMOBILIARE – Investiție de 13 milioane de lei într-un nou bloc de locuințe în Baia Mare

2
3446

BAIA MARE – IMOBILIARE. Firma Balfat Trans, specializată în lucrări de construcții a clădirilor și controlată de familia Făt (Marinel Vasile Făt și Aurica Maria Făt), va edifica pe strada Constantin Brâncoveanu nr. 3 (încadrată în cartierul Pintea Viteazu din Baia Mare, în prelungirea străzii Vlad Țepeș – zona Gării) un nou bloc de locuințe cu trei scări (circa 65 de metri lungime) și cu regim de înălțime Parter+3Etaje+Mansardă.

 

Imobilul, care are autorizație de construire din anul 2022 pentru 36 de apartamente, se dorește a fi extins la 45 de apartamente (toate cu câte două camere), modificarea de soluție fiind inclusă pe circuitul de obținere a autorizărilor impuse de legislație.

 

De asemenea, proiectul, a cărei investiții financiare este estimată la circa 13 milioane de lei (exact: 12.852.000 lei sumă care include TVA), prevede amenajarea a 64 de locuri de parcare și are o perioadă de implementare/finalizare de 3 ani.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here