INVESTIȚIE – Fostul ginere al lui Vladimir Iacob (Aramis) își deschide în Baia Mare o unitate de producție a granulelor din polietilenă reciclată

1
14125

RECICLATOR – PLASTIC. Firma Vault Aic din Baia Mare, controlată de Ioan Florin Floria (fost director financiar la Aramis Invest, al cărei asociat principal este Vladimir Mihai Iacob), a obținut certificatul de urbanism pentru construirea unei hale industriale pe strada Oborului nr. 64, unde va produce granule de plastic din polietilenă reciclată.

 

Granulele din polietilenă se utilizează la fabricarea unei game largi de produse plastice, fiind versatile, dure și având rezistență la ulei, grăsimi și chimicale, precum și caracteristici de curgere și proprietăți electrice stabile.

 

În urmă cu 4 ani, Floria și Natalia Iacob-Floria (una dintre fiicele lui Vladimir Iacob, cu care era căsătorit) au deschis o fabrică de arcuri și casetoane de arcuri (Stonevault), în urma unei investiții de peste 19 milioane de lei, din care aproape jumătate a fost suportată din bugetul național, ca ajutor de stat pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie – acum, fabrica este controlată de Natalia Iacob, care deține 60% din părțile sociale, iar în 2021 a raportat o cifră de afaceri de 61,3 milioane  de lei și un profit net de 3,1 milioane de leiobținut cu 99 de angajați.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here