SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Primul spectacol din anul 2023 la Teatrul Municipal Baia Mare

0
409
„Floare de cactus”, scenă din spectacol

TEATRU. Duminică, 8 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare, este programat  primul spectacol din noul an, “Floare de cactus”, de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, în regia lui Daniel Vulcu și scenografia lui Mihai Vălu. Din distribuție fac parte actorii Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

 

Un cuplu din zilele noastre. O iubire nebuloasă. Trei copii. Răsturnări de situație. O sinucidere ratată. “Floare de cactus”, un adevărat roller-coaster teatral, este o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

 

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

 

Următoarele reprezentații ale spectacolului sunt programate sâmbătă, 14 și 28 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Studio. Prețul unui bilet, 20 de lei (preț redus: 10 lei – pentru elevi, studenți și pensionari).

 

* Foto: @Dan Cristian Popovici via Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here