MECIUL PENTRU AL 4-LEA TITLU CONSECUTIV DE CAMPIOANĂ: Știința Baia Mare întâlnește Steaua, la București, în finala Ligii Naționale de rugby

0
366

LIGA NAȚIONALĂ – RUGBY. Necunoscuta celei de-a doua finaliste a acestei ediții a Ligii Naționale de rugby a fost deslușită, în urmă cu puține momente, după finalul celei de-a doua semifinale, dintre Dinamo și Steaua. Steliștii s-au impus cu 25-15 (18-12) și vor juca pentru titlul de campioană națională cu campioana en-titre Știința Baia Mare.

 

Steaua a câștigat de-a lungul istoriei (sub diverse denumiri: CSCA, CCA, Steaua) 24 de titluri de campioană națională, ultimul în ediția 2005-2006. Știința Baia Mare a câștigat de-a lungul istoriei (sub diverse denumiri: (Știința CEMIN, CSM Știința) 8 de titluri de campioană națională, dintre care și ultimele trei, fiind campioana en-titre.

 

Finala pentru titlul de campioană națională la rugby ediția 2022 va avea loc duminica viitoare, în 4 decembrie 2022, de la ora 14.30 pe Stadionul Arcul de Triumf din București, între Știința Baia Mare, care a dispus pe teren propriu în prima semifinală de SCM Timișoara cu 11-9 (0-6), și Steaua București. Meciul va fi televizat în direct de Prima Sport 1.

 

În precedentul meci dintre cele două echipe, cel din semifinala Cupei României, disputat tot la București, pe Stadionul Arcul de Triumf, în urmă cu o lună (27 octombrie), steliștii s-au impus cu 27-20 (18-13).

 

* Foto (din cel mai recent meci dintre cele două echipe): @CSA Steaua București

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here