ZONALĂ – Cea mai importantă competiţie de fotbal pentru copiii din România, în Baia Mare

0
435
Cupa Danone

FOTBAL. Cupa Hagi Danone, cea mai importantă competiţie de fotbal pentru copiii din România, ajunge în Baia Mare, unde în week-end-ul 6-7 mai va avea loc a patra etapa zonală a ediţiei din acest an. Pe Stadionul „Municipal” din Baia Mare, cei mai talentaţi puşti din regiune vor juca pentru un loc la Turneul Final de la Academia Hagi (1-4 iunie), de unde pot ajunge la „Mondialul puştilor” – Danone Nations Cup (New York, 22-24 septembrie).

 

Turneul din acest an are şase faze zonale la care participa echipele şcolare. Campioana fiecarei zone se va califica la Turneul Final, acolo unde celor şase campioane din ţară li se vor adauga şase cluburi de fotbal: FC Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti, CSU Craiova, Luceafărul Cluj-Napoca, Kinder Sangeorgiu de Mureş şi Academia Hagi.

 

Câştigătoarea Turneului Final al Cupei Hagi Danone va reprezenta România la Danone Nations Cup, în New York. Între 22 si 24 septembrie, 32 de mici naţionale se vor lupta pentru trofeul suprem sub privirile lui Zinedine Zidane, ambasadorul global al competiţiei.

 

Programul meciurilor din a treia etapa zonala a Cupei Hagi Danone:

Sâmbătă:

– 16-imi, optimi şi sferturi (de la 9.00 la 13.30)

Duminică:

– Semifinale (9.00) + Finala (10.15)

 

Etapa din Baia Mare este a patra fază regională din 2017, după cele disputate la Cluj-Napoca (25-26 martie), Piteşti (1-2 aprilie) şi Timişoara (8-9 aprilie), câştigate de Liceul de Informatică “Tiberiu Popovici” din Cluj-Napoca, Şcoala Nr. 11 “Mihai Eminescu” din Piteşti şi Şcoala Nr. 7 “Sfânta Maria” din Timişoara.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here