FINAL DE PARCURS – CSM Sighetu Marmației, eliminată din Cupa României: din grupa echipei sighetene s-a calificat în finala regională Someșul Feldru

0
370

CUPA ROMÂNIEI. CSM Sighetu Marmației, echipă nou-promovată în Liga a III-a și câștigătoarea fazei județene a Cupei României, își va termina aventura în competiția eliminatorie din acest sezon în 13 iulie, după meciul de pe teren propriu cu Rapid Jibou (câștigătoarea fazei județene din Sălaj), indiferent de rezultatul partidei. Motivul constă în faptul că deja s-a decis deja echipa din Grupa 1 a Regiunii Nord-Vest care a promovat în finala regională: Someșul Feldru (echipă care a încheiat pe locul 3 în Liga a IV-a Bistrița-Năsăud), campioana fazei județene din Bistrița-Năsăud.

 

Echipa bistrițeană s-a impus și în etapa a II-a a grupei, învingând în deplasare Rapid Jibou cu 4-1 (1-1) – meci arbitrat de Adina Claudia Popa din Satu Mare. Astfel, Someșul Feldru a adunat două victorii din cele două meciuri (3-1 cu CSM Sighetu Marmației și 4-1 cu Rapid Jibou) și s-a calificat cu maximum de puncte în finala regională pe care o va disputa cu câștigătoarea Grupei 2 a Regiunii Nord-Vest, care va fi decisă în 13 iulie, în urma partidei Recolta Dorolț (Satu Mare) – Crișul Sântandrei (Bihor).

 

Rezultatul ultimului meci din Grupa 1 a regiunii, CSM Sighetu Marmației – Rapid Jibou (programat în 13 iulie), mai contează doar pentru statistici, având importanța unei partide de pregătire.

 

Astfel, Maramureșul rămâne deocamdată cu doar două echipe în Cupa României, Minaur Baia Mare (promovată în Liga a II-a) și Progresul Șomcuta Mare (retrogradată în Liga a IV-a), ambele activând în sezonul trecut în Liga a III-a și încă neintrând în competiție (echipele care au activat în Liga a III-a în sezonul trecut intră în competiție în faza I națională, la care mai participă și cele 7 echipe care se vor califica în urma fazei regionale).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here