PREGĂTIRE – Minaur Baia Mare a pierdut primul meci de pregătire, cu echipa de primă ligă U. Cluj

0
366

MECI DE PREGĂTIRE. Sâmbătă, 9 iulie 2022, pe terenul „Remus Câmpeanu” din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, în meci de pregătire, FC Universitatea Cluj (Liga I) a învins, cu 4-1 (2-1), Minaur Baia Mare (Liga a II-a).

 

Pentru clujeni, proaspăt promovați în Liga I, acesta a fost ultimul test înaintea debutului din campionat cu FCSB, vicecampioana României. Reîntorși dintr-un cantonament în Austria, chiar dacă au 8 jucători noi în lot, clujenii se află la finalul perioadei de pregătire, cu câteva meciuri cu echipe de primă ligă din străinătate, iar băimărenii, și ei cu destule noutăți în lot, sunt abia la începutul perioadei de pregătire.

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început partida cu următorul 11: Băilă – Potcoavă, Lazăr, Modragon, Neacșu, Donca, Gneba, Ciocan, Chinde, Stănescu, Stanciu (cpt.). Clujenii au trimis în teren formația: Gorcea – Romeo, Ispas, Ilie, Briceag, Pires (cpt.), Filip, Remacle, Chipciu, Tescan, Bălan.

 

Surprinzător, băimărenii au deschis scorul chiar în debutul partidei, prin Ciocan (min. 3), însă gazdele au revenit rapid în joc prin golurile lui Bălan (min. 16) și Chipciu (min. 27), încheind repriza în avantaj minim. În repriza a doua clujenii mai marchează de două ori (prin Chipciu, în min. 53, în vinclu, direct din lovitură liberă, și Andrei Pițian, în min. 76, cu capul din 7 metri, în urma unei lovituri de colț – ambele goluri, imparabile) și meciul se încheie fără surprize.

 

„U” Cluj – Minaur Baia Mare: 4-1 (2-1), au marcat Bălan (min. 16), Chipciu (min. 27, min. 53), Pițian (min. 76) / Ciocan (min. 3).

 

* Foto: @Universitatea Cluj

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here