CA-NTRE VECINI – Progresul Șomcuta Mare, doar egal acasă, cu penultima clasată, CSM Satu Mare

0
254

LIGA A III-A. Sâmbătă, 23 octombrie 2021, la Șomcuta Mare, în meci contând pentru etapa a 9-a a Ligii a III-a, echipa maramureșeană Progresul a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu CSM Satu Mare, o partidă a codașelor în care s-au confruntat echipele de pe locurile 8 și 9 (din 10 echipe).

 

Meciul s-a încheiat cum a început, cu 0-0 pe tabela de marcaj, doar jucătorii consumând ceva energie în meciul arbitrat de o brigadă clujeană condusă la centru de Narcis Bodocan. După cum se desfășoară ostilitățile în Seria a 10-a, Luceafărul Oradea pare condamnată la retrogradare, cea de-a doua echipă care va retrograda direct urmând să se stabilească între combatantele de astăzi, Progresul Șomcuta Mare și CSM Satu Mare.

 

Rezultatul din această ultimă etapă a turului nu ajută niciuna dintre echipe, ambele încheind prima parte a campionatului pe locul pe care era și înaintea acesteia (8 șomcutenii, respectiv 9 sătmărenii). În etapa a 10-a, prima a returului, Progresul Șomcuta Mare joacă în deplasare, în 30 octombrie 2021, cu SCM Zalău, tot o echipă în degringoladă, clasată la mijlocul Seriei a 10-a, care îl are din această etapă antrenor pe băimăreanul Dorin Toma.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here