LIDERI, DIN NOU – Minaur Baia Mare învinge la Recea, cu scor de forfait, echipa a doua a CFR Cluj, și încheie turul de campionat pe locul 1

0
682

LIGA A III-A. Sâmbătă, 23 octombrie 2021, pe stadionul din comuna Recea, în meci contând pentru etapa a 9-a a Ligii a III-a, Minaur Baia Mare, din postură de gazdă, a învins echipa a doua a CFR Cluj, cu 3-0 (1-0).

 

Meciul s-a disputat la Recea, pentru că terenul Stadionului Viorel Mateianu din Baia Mare este pregătit pentru meciul de Cupă de miercuri (și, în pofida eforturilor evidente ale administratorului acestuia, gazonul nu se prezintă deocamdată în condiții prea bune, fiind în continuare irigat periodic și presărat cu nisip – aveți o imagine de la fața locului, așa cum arată astăzi).

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început meciul cu: Băilă – Oiță, Lazăr, Duruș, Simion, Donca, Matei, Văsălie, Romario, Ciocan, Stanciu (cpt.). Căpitanul băimărenilor a fost cel care a deschis scorul, Stanciu înscriind în min. 29 și fixând și scorul primei reprize.

 

Imediat după pauză, același Stanciu face dubla, marcând pentru desprinderea băimărenilor pe tabela de marcaj (min. 47), iar spre finalul reprizei (și al meciului), în minutele de prelungiri, Minaur mai înscrie o dată, prin Micaș (min. 90+3), și termină la scor de forfait turul campionatului.

 

Minaur Baia Mare – CFR Cluj 2: 3-0 (1-0), au marcat Ciprian Stanciu (min. 29, min. 47), Adrian Micaș (min. 90+3). Un rezultat care, cumulat cu surpriza din Bihor, unde Lotus Băile Felix (lidera Seriei) a fost învinsă pe teren propriu de conjudețeana CAO (cu 0-2), readuce echipa băimăreană pe locul 1 în clasament, cu 22 de puncte.

 

În etapa următoare, a 10-a, prima a returului, Minaur joacă tot acasă, în 30 octombrie 2021, cu ACS FC Someşul Dej, o formație care a început să spere la barajul pentru promovare.

 

* Foto generică: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here