LE-AU UMPLUT POARTA – Minaur Baia Mare câștigă în EHF European Cup la o diferență de 22 de goluri cu bulgarii de la Lokomotiv Gorna Oryahovița

0
299

EHF EUROPEAN CUP. Sâmbătă, 11 septembrie 2021, de la ora 17.00, în meci contând pentru prima manșă a turului I al EHF European Cup la handbal masculin, CS Minaur Baia Mare a întâlnit, pe teren propriu, echipa bulgară HC Lokomotiv Gorna Oryahovița. Înaintea meciului, clubul bulgar a mulțumit clubului băimărean, printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, pentru ospitalitate și condițiile excelente de cazare, precum și pentru prezentarea echipei.

 

Scorul final, scutește clubul băimărean de orice emoție în retur și indică diferența uriașă de valoare între cele două echipe. Minaur Baia Mare – HC Lokomotiv Gorna Oryahovița: 44-22 (23-10). A fost un antrenament bun, cu public redus numeric (nu din cauza restricțiilor, ci mai ales din cauza prețului biletului, 50 lei, la un meci cu deznodământ facil de anticipat, împotriva unei echipe modeste).

 

O subliniere: Minaur a tras de 57 de ori la poartă, de 51 de ori pe spațiul porții și a înscris de 44 de ori. O eficiență de 77% a atacului. Practic, în afara lui Ștefan Huta și a portarilor (cu prestații excelente atât Anton Terekhov, cât și Barna Buzogany, ultimul având un procentaj de mingi salvate de 43,75%), au înscris toți elevii lui Alexandru Sabou: Bera și Cip (câte 7 goluri), Kotrc (6 goluri), Nagy (5 goluri), Buzle (4 goluri), Dobra și Vujovic (câte 3 goluri), Căbuț, Buguleț, Vujic, Tudor și Da Silva Mollino (câte 2 goluri), Teca (1 gol).

 

De la bulgari s-au remarcat Kalchev (7 goluri), Yorgov (4 goluri) și Stoianov (3 goluri). Meciul retur este programat sâmbătă, 18 septembrie, la Gabrovo, a anunțat clubul Minaur (un oraș de două ori mai mare decât micuțul Gorna Oryahovița).

 

* Foto generică: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here