FOTBAL – Minaur Baia Mare câștigă la Șomcuta Mare și urcă pe locul 1 al seriei cu trei victorii din trei meciuri

0
549

LIGA A III-A. Sâmbătă, 11 septembrie 2021, la Șomcuta Mare, în meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii a III-a, s-au întâlnit în meci direct cele două echipe maramureșene, CS Progresul Șomcuta Mare și Minaur Baia Mare. La capătul unui meci condus de centralul Silviu Iftode din Fălticeni, doar numărul mare al cartonașelor galbene (8) ți-ar putea induce falsa impresie că a fost o partidă tensionată. CS Progresul Șomcuta Mare – Minaur Baia Mare: 1-3 (0-3).

 

Antrenorul gazdelor, Dănuţ Sabou, încă în căutarea formulei ideale, a început partida cu Brumar – Bud, Pașca, Bușică, Szecui, Lihet, Jeler, Tutuța, Batin (cpt.), Toma, Parnău. Ciprian Danciu (Minaur Baia Mare) i-a trimis pe teren pe Gudea – Potcoavă, Oiță, Lazăr, Duruș, Bura, Chinde, Donca, Rus, Văsălie, Stanciu.

 

După o primă repriză în care băimărenii au dominat, înscriind de trei ori (prin dubla lui Stanciu – min. 7 și 25 – și Văsălie – min. 45), antrenorul Danciu a operat patru schimbări în primele 12 minute din repriza a doua (Jucan în locul lui Văsălie, la pauză, iar în min. 57, trei schimbări, ca la hochei: Ciocan, Matei și Teut fiind introduși în locul lui Chinde, Rus și Stanciu), menajând jucătorii pentru derby-ul cu SCM Zalău, din 18 septembrie, și meciul din 16-imile Cupei României, cu Poli Iași, din 22 septembrie.

 

Un meci decis în prima repriză, în care gazdele au înscris golul de onoare în min. 67, prin veteranul Paul Batin, iar de bucurie Danciu l-a înlocuit și pe Donca cu Berindea, să se odihnească cât mai mulți. Planetele s-au aliniat, a fost așa cum trebuia, iar Minaur Baia Mare a urcat pe locul 1, fiind singura echipă din Seria a 10-a cu 3 victorii din 3 meciuri (până și zălăuanii au pierdut, pe teren propriu, cu 1-2, cu conjudețeana Sportul 2007 Șimleu Silvaniei), iar istoria va reține atât: CS Progresul Șomcuta Mare – Minaur Baia Mare: 1-3 (0-3), au marcat Batin (min. 67) / Stanciu (min. 7 și 25), Văsălie (min. 45).

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here