REACȚIE – Ce scrie prestigiosul cotidian de sport „L’Équipe” despre Minaur: care consideră că sunt cele mai bune jucătoare din echipa băimăreană

0
285

HANDBAL FEMININ. Prestigiosul cotidian de sport „L’Équipe”, fondat (sub acest nume) în urmă cu 75 de ani, a abordat în ediția electronică de astăzi performanța tinerei echipei franceze Nantes, calificate în premieră în semifinalele EHF European League, a doua competiție valorică a handbalului feminin european – după Liga Campionilor EHF.

 

Articolul a fost publicat în contextul tragerii la sorți de astăzi a meciurilor din Final Four, fază a competiției care se va disputa în Baia Mare (niciuna din celelalte 3 echipe calificate nu au dorit să organizeze semifinalele și finala, care au fost programate de EHF în 8 și 9 mai 2021, în Sala Sporturilor “Lascăr Pană”) și în care Nantes va întâlni Minaur Baia Mare.

 

L’Équipe a scris laudativ despre echipa băimăreană, “clasată pe locul al doilea în campionatul României (cu o singură înfrângere în 14 meciuri), Baia Mare prezintă o echipă solidă care gravitează în jurul internaționalelor Lavko, Blohm, Fujita, Laslo, de Souza sau fosta “brestoistă” Filippa Idehn” – cu referire la faptul că actualul portar suedez al echipei Minaur a jucat în perioada 2017-2019 la formația franceză Brest Bretagne Handball.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here