IN EXTREMIS – Progresul Șomcuta Mare smulge un egal în ultimul minut al unui joc în care pornea ca favorită

0
396

FOTBAL. În etapa a 5-a a Ligii a III-a, singura echipă maramureșeană programată la joc a fost Progresul Șomcuta Mare, în contextul în care lidera Seriei a 10-a, Minaur Baia Mare, și-a amânat meciul în urma infectării cu COVID-19 a jumătate din lot – de altfel, Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat echipa băimăreană focar de infecție cu noul coronavirus.

 

Veniți după o înfrângere (scontată) la Satu Mare, nou-promovata Progresul Șomcuta Mare pornea ca favorită în meciul susținut astăzi, pe teren propriu, cu echipa comunei bihorene Sânmartin, oaspeții clasându-se înaintea acestui meci pe locul 7, cu o poziție în spatele maramureșnilor.

 

La pauză, însă, elevii antrenorului Cristian Bogdan au intrat cu un deficit de 1 gol, bihorenii deschizând scorul în minutul 30, prin Alexandru Pintea. Repriza a doua, tipică Ligii a III-a, s-a sfârșit totuși în nota de dominare a maramureșenilor, Progresul reușind să înscrie, norocos, la ultima fază a meciului, în minutele de prelungiri, prin căpitanul Ștefan Illeș (min. 90+5), acesta reușind să fructific o centrare a lui Pop, care l-a găsit liber în careul de 6 metri. Un egal norocos cu oechipă accesibilă: Progresul Șomcuta Mare – CSC Sânmartin: 1-1 (0-1).

 

Iată rezultele complete din etapa a 5-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a:

Progresul Şomcuta Mare – CSC Sânmartin: 1-1 (0-1)

Someşul Dej – Sportul Şimleu Silvaniei: 2-3 (1-1)

Luceafărul Oradea – Unu Fotbal Club Gloria: 0-0 (0-0)

CA Oradea – CSM Satu Mare: amânat

SCM Zalău – Minaur Baia Mare: amânat.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here