LIGA NAȚIONALĂ – După 4 victorii, Minaur Baia Mare a pierdut al treilea meci consecutiv și coboară pe locul 7 în clasament

1
293

HANDBAL. În etapa a 8-a a Ligii Naționale de handbal masculin, echipa băimăreană Minaur a pierdut cel de-al treilea meci consecutiv, fiind net învinsă de AHC Dunărea Călărași, după un meci dezamăgitor: 23-32 (12-14).

 

Pentru elevii lui Adrian Petrea și Alexandru Sabou au înscris: Daniel Bera și Alexandru Csepreghi (câte 5 goluri – ale lui Csepreghi au fos toate din 7 metri), Călin Căbuț 4, Andrei Buzle 3, Georgel Haiduc 2, Andrade de Araujo, Tomas Cip, Albert Cristescu și Mihai Dobra (câte 1 gol). De la învingători s-au remarcat: Yousefinezhad (6 goluri), Bujor și Broasca (câte 5 goluri).

 

În urma acestei înfrângeri, Minaur Baia Mare coboară pe locul 7 în clasamentul Ligii Naționale.

 

* Foto: Alex Nicodim

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Inca un episod glorios din istoria C.S.MINAUR !Lucrurile merg din ce in ce mai bine si dupa 3 infringeri, covitul ne aduce miine trei puncte nemeritate.Prestatia jucatorilor baimareni nu mai are nevoie de nici o explicatie,iar orice incercare de a cauta diverse motive este penibila.Covitul nu este singurul vinovat,dimpotriva ne-a adus doua meciuri cistigate fara nici un efort al jucatorilor.Visul baimarenilor de a termina pe podium este o mare amagire.Daca pandemia continua sunt toate sansele sa se renunte la play-off si play aut,si atunci vom fi multumiti daca terminam in primele 8.In consecinta inca un an cu investitii aiurea,bani publici aruncati pe fereastra pentru a rasplati MEDIOCRITATEA !Pe vremea lui MATEIANU,dupa mai multe esecuri jucatorii erau dusi in mina sa vada de unde vin banii.Azi nu mai avem mine, dar asta nu inseamna ca handbalistii nu ar putea colecta o zi gunoiul sa vada ce inseamna sa muncesti pentru salariu minim .Da,salariu minim din care cei mai multi baimareni traiesc si platesc taxe si impozite.Altii,asa zisi jucatori profesionisti ,traiesc bine cu salarii de mii de euro si nu au nici o remuscare pentru modul jalnic in care isi fac MESERIA !Sa speram ca va veni o zi in care banul public va fi folosit cu adevarat in folosul contribuabililor ,nu al smecherilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here