HANDBAL FEMININ – Băimărencele de la Minaur, victorie în deplasare și locul 5 în clasamentul Ligii Naționale

0
142

CAMPIONAT. În acest weekend, în etapa a patra a Ligii Naţionale de handbal feminin, băimărencele de Minaur au dispus, în deplasare, de SCM Craiova, cu 22-17 (13-8).

 

De la Minaur au marcat Oana Cîrstea (5 goluri), Andreea Popa și Marija Shteriova (câte 4 goluri), Roxana Szolosi și Paulina Masna (câte 3 goluri), Yaroslava Burlachenko (2 goluri) și Sonia Seraficeanu (1 gol). De remarcat și prestația portarului Cristina Enache, băimăreanca având 12 intervenții bune și un 7m apărat. De la craiovence principalele marcatoare au fost Țicu și Vizitiu (cu câte 5 goluri fiecare).

 

Băimărencele, antrenate de Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu, ocupă locul 5, cu 7 puncte după primele patru etape, după Corona Braşov (12 puncte), SCM Râmnicu Vâlcea (9 puncte din doar 3 jocuri), CSM Bucureşti (9 puncte) și SCM Gloria Buzău (9 puncte).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here