RUGBY – Campionii de la CSM Ştiinţa Baia Mare mai mult câștigă fără să joace în Cupa României: au câștigat din nou la „masa verde”

0
445

SPORT ȘI COVID-19. Meciul din Grupa A a Cupei României dintre U. Cluj și campioana CSM Ştiinţa Baia Mare, programat astăzi, nu s-a mai disputat, băimărenii fiind declarați câștigători la “masa verde”. Motivul declarării meciului încheiat cu victoria cu 5-0 a formației băimărene a constat în nedepunerea la timp de echipa clujeană a rezultatelor testelor COVID-19.

 

Meciul, programat la Cluj-Napoca, de la ora 15.00, s-a închiat înainte de a începe, deși ambele echipe au făcut încălzirea, așteptând pe teren sosirea rezultatelor echipei clujene. Conform regulamentului, fiecare echipă este obligată să prezinte teste negative COVID-19 înaintea meciurilor. În meciul tur dintre cele două echipe, desfășurat la Baia Mare, CSM Ştiinţa a surclasat CS Universitatea Cluj cu 96-6 (61-6).

 

Acesta este cel de-al doilea din cele trei meciuri susținute de Știința Baia Mare în grupele Cupei României pe care băimărenii le câștigă fără joc. La începutul acestei luni, în meciul pe care Știința trebuia să-l susțină pe teren propriu cu cea de-a treia echipă din Grupa A a Cupei României, SCM Timișoara, rezultatul a fost decis tot la masa verde, 5-0 pentru băimăreni, din cauza situației epidemiologice înregistrate la echipa bănățeană, care a declarat că are jucători diagnosticați cu COVID-19.

 

* Foto: CSM Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here