ANTRENOR NOU – Secundul naționalei, Adrian Petrea, este noul antrenor al echipei Minaur Baia Mare

0
1108

HANDBAL MASCULIN. Astăzi, 24 iulie 2020, băcăuanul Adrian Petrea (42 de ani), secundul naţionalei de seniori a României, a devenit noul antrenor al echipei Minaur Baia Mare, post vacant după demiterea (rezilierea  contractului) antrenorului francez Stephan Plantin.

 

Petrea, care a semnat un contract pe un an cu CS Minaur Baia Mare, a fost antrenorul echipelor HC Adrian Petrea Reşiţa, Dunărea Călăraşi, CSM Făgăraş, CSM Bacău. În acest sezon competițional echipa băimăreană va juca în trei competiţii: Liga Zimbrilor, Cupa României şi EHF European League.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here