1 DECEMBRIE – Ziua Națională a României, celebrată în Cavnic începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură

0
218

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI – CAVNIC 2023. Vineri, 1 decembrie 2023, începând de la ora 16.00, în orașul maramureșean Cavnic, administrația locală, controlată de edilul Vladimir Petruț (PNL), va celebra alături de cetățeni Ziua Națională a României.

 

Pentru locuitorii din partea de sus a urbei s-a pregătit un autobuz, care va porni la ora 15.45 de la Roata și va opri în toate stațiile de pe traseul până la Casa de Cultură, întoarcerea acestuia fiind programată la ora 18.30 pe același traseu.

 

Evenimentul va fi marcat la Casa de Cultură din localitate, unde va avea loc un spectacol și tradiționala fasole cu cârnați. Iar la ora 18.00 se vor porni luminile ornamentale de Crăciun.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here