PROGRAM – Muzeul Judeţean de Artă din Baia Mare, deschis pentru public

0
122

EXPOZIȚII. În perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023, Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» este deschis pentru public și poate fi vizitat între orele 10.00 – 17.00. Ultima oră de acces în muzeu este 16.30.

 

Expozițiile deschise în această perioadă sunt următoarele:

  • Expoziția permanentă Centrul Artistic Baia Mare. Repere europene între tradiții și inovații;
  • Expoziția temporară 100 de Ani de Grafică Românească / 500 de Ani de Gravură Europeană;
  • Microexpoziția „Info” a elevei Sebastiana Coman de la Colegiul de Arte Baia Mare, coordonată de profesorii Mirela Stan și Mihai Ciplea.

 

Prețul biletului de vizitare al expoziției permanente și temporare este de 12 lei pentru adulți, 6 lei pentru pensionari și 3 lei pentru elevi/studenți. Preșcolarii beneficiază de acces gratuit. De asemenea, vizitarea microexpoziției „Info” se realizează pe bază de bilet gratuit.

 

Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here