SE STRÂNGE LAȚUL – Parchetul Maramureș a efectuat percheziții în biroul de primar al lui Cătălin Cherecheș și la locuințe ale acestuia: au fost ridicate bunuri și documente

5
13382

PERCHEZIȚIE – BIROU CHERECHEȘ. Joi, 30 noiembrie 2023, polițiști ai Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, au făcut o percheziție la biroul primarului municipiului Baia Mare, ocupat până la 24 noiembrie 2023 de Cătălin Cherecheș, precum și la locuințe ale acestuia, au precizat pentru 2mnews surse informate.

 

Viceprimarul cu atribuții de primar interimar Ioan Doru Dăncuș a confirmat informația privind percheziția de la Primăria Baia Mare, precizând pentru 2mnews că „au fost căutate indicii privind dosarul de trecere frauduloasă a frontierei. Dar nu s-a ridicat nimic, niciun document sau altceva”.

 

Sursele 2mnews au însă o altă variantă decât „locotenentul” fostului primar: „S-au ridicat atât din biroul din Primărie, cât și din locuințele percheziționate, bunuri și documente care vor servi documentării unor posibile fapte penale ale fostului primar, dar și a altor făptuitori”.

 

IPJ Maramureș a comunicat oficial asta: ”În cadrul cercetărilor care se efectuează într-un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, privind infracţiunile de trecere frauduloasă a frontierei de stat, favorizarea infractorului şi fals privind identitatea, astăzi, 30 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au efectuat cinci percheziţii domiciliare, în municipiul Baia Mare”. Printre locațiile perchiziționate au fost cele ale unor apropiați ai fostului primar Cherecheș, vizați de cercetarea privind favorizarea făptuitorului: Georgiana Popovici, şef serviciu Marketing Public, Relații Internaționale și Dezvoltare Economică; Ilie Ureche (care controlează firmele de casă ale Primăriei Ilnic Electric și Art Electric Show). Urmează și alții.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

5 COMENTARII

  1. CHIAR ASA ???? Incontinuare institutii zero barat, fara valoare. Adica tu ca institutie faci perchezitii dupa 6 zile in biroul primarului si la el acasa?????, Incompetenta crasa domnilor rad si copii din clasele primare de deciziile voastre. Ori sunteti complici cu camarila ori capacitatile voastre profesionale nu corespun cu profesiile pe care le aveti. Adica cum ????? Taiati capul caracatitei (cereches) dar lasati gatul (Dancus). Cum puteti sa va imaginati ca locotenentul (devenit colonel) Dancus mana dreapta a drogatului puscarias (cu care a mancat si s-a sters) nu a avut grija in timp de 6 zile sa stearga toate urmele si probele ????? Ba mai mult in continuare il lasati si il sustineti ca sa ramana la butoane ??? Adica nu va autosesizati sa cereti un audit cu care sa dovediti COMPLICITATE DIRECTA a lui Dancus la toate furaciunile si devalizarile banului public. Adica nu-l cercetati nici macar ca si TAINUITOR ???? Adica a-ti mutat covorul rosu in fata lui ca sa continuie el furaciunile si devalizarile. BRAVO COMPETENTA. Domnilor de la Politie, DNA si Dicot prevederile Codului Penal cu privite la furt, constituirea unui grup infaractional organizat, complicitate si tainuire sunt ceva obtional pentru studiile dvs. ??? Motivati (cu argumentatie puerila si neprofesionala) ca nu aveti probe ???? Cautatile domnilor acolo unde sunt si la momentul oportun, ca pentru asta luati lefuri consistente de la statul Roman. Din lipsa de profesionalism si crasa incompetenta a voastra a fugit drogatul cereches si locotenentul Dancus este inca la butoane. ASA sa intelegeti consecintele doar prin prisma acestor indolente de care a-ti dat dovada pana acum.

    • Doru după kake! Continuă munca predecesorului său agramat și bădăran. Încearcă să-i copieze și metodele, la un nivel mult mai redus (după IQ). L-am auzit spunând aseară, cum a făcut primăria Baia Mare (adică el, se subînțelege) CADOU copiilor de la Asociația Autism, posibilitatea de a porni luminițele de crăciun. Licheaua-i tot lichea! Analfabetul încă nu a înțeles după atâția ani în administrația publică, că primăria e în slujba cetățenilor și nu invers! Cadoul ni l-au făcut copiii aceia nouă tuturor, nu invers! Cadoul vi-l facem noi, vouă, când vă plătim salariile, să ne cârmuiți prost și să ne tâlhăriți. Sper să-l schimbe săptămâna viitoare, să poată să-și vadă liniștit de țepele și de afacerile lui falimentare. Și dacă exista dreptate pe pământ și de procesele de corupție. Că a supt bine și el din buget, alături de mentorul său condamnat. Un alt caracter infect, parvenit călcând totul în picioare. Un lup în blană de oaie.

  2. Va zic eu numele. Daca are cyraj tovarasul proprietar de site o sa dea drumul la comentariu.Re(…)ion re(…)nce, Mizeria de da(…)us si toti acolotii de la Re(…)ion care apar in poze si alaturi de primat dar si alaturi de coruptii de la cons. judetean… (comentariu moderat – acuzații nefundamentate legal).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here