SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, în Baia Mare, două spectacole la Teatrul Municipal, unul prezentat în premieră

0
155
„Povestea culorilor”, scenă din spectacol

PROGRAMUL SPECTACOLELOR. În weekendul 2-3 noiembrie 2023, Teatrul Municipal Baia Mare a programat două spectacole cu trei reprezentații. Astfel, sâmbătă, 2 decembrie 2023, de la orele 10.00 și 11.30, la Sala Teatrului de Păpuși, este programată premiera spectacolului „Povestea culorilor”, prima premieră a secției Păpuși din această stagiune. Scenariul și regia artistică sunt semnate de Radu Dinulescu, iar scenografia de Mihai Vălu. În distribuție, actrițele Ruxandra Lăzărescu și Camelia Blidar Strat, vocea povestitorului aparținându-i actorului Vlad Crișan.

 

„Povestea culorilor” este un spectacol educativ, în care Buba și Bibi, doi clovni simpatici, ne învață cum să privim cu alți ochi lumea culorilor. Cum să le descoperim adevărata strălucire. Secretul combinării lor e lecția despre viața fascinantă a acestora.

 

Într-o atmosferă destinsă, spectacolul este o incursiune în lumea tainică a luminii, care se descompune sub ochii noștri asemeni unui evantai de raze colorate.  Jocul este metoda interactivă a învățării creative.  Puțină magie și un suflu misterios planează în cadrul scenei, unde copiii sunt invitați să experimenteze puterea combinatorie a culorilor.

 

Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 15 lei.

 

Duminică, zi de comedie

 

Duminică, 3 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal, este programată comedia „Familia Pop”, o creație colectivă, după un text de Mihai Nae. În distribuție : Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamaș, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi,  Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear. „Familia Pop” este o familie obișnuită, până la un punct. Însă, achiziționarea unei case și multe secrete fac deliciul vieții la  țară. Un spectacol cu palpitații și multe buclucuri, spre deliciul și buna dispoziție a spectatorilor.

 

Spectacolul durează 95 de minute, prețul unui bilet pentru categ. I fiind  25 lei, preț întreg /, preț cu reducere 15 lei), pentru categ. II 20 lei (preț cu reducere 10 lei – reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari).

 

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro  sau de la casieria Teatrului (program: sâmbătă și duminică, între 17.30-19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here