EVENIMENT – În Baia Mare, lansarea albumului „Anuala Artelor 2017”

0
186
Școala de pictură de la Baia Mare

VOLUM. Vineri, 16 februarie, de la ora 16, la Galeria Hollósy din Colonia Pictorilor (situată în Baia Mare, pe strada Victoriei, nr. 21) are loc lansarea „Anualei Artelor 2017”, albumul prin care Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Baia Mare evidenţiază că există o continuitate a Centrului Artistic Baia Mare.

 

Anul trecut, Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Baia Mare a produs o ediție aniversară a tradiționalului album, ocazionat de împlinirea a 120 de ani de la înființarea Centrului Artistic de la Baia Mare. Evenimentul a avut loc la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», locul tradițional, Colonia Pictorilor, fiind în proces de reabilitare. Acum, evenimentul se întoarce acasă.

 

Vernisajul expoziției Anuala Artelor 2017 a avut loc în 18 decembrie 2017, lucrările artiștilor fiind expuse în Galeria Hollósy – Pavilionul Thorma din Colonia Pictorilor.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here