FINANȚĂRI – Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest deschide sesiunea de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea de activități neagricole

0
113

PROIECTE. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) deschide a doua sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018, măsura lansată: M6/6A Dezvoltarea de activități neagricole. Tipuri de beneficiari eligibili – Beneficiarii direcți: Microîntreprinderi și întreprinderi mici neagricole existente; beneficiarii indirecți: locuitorii zonei pentru produsele și serviciile diversificate/dezvoltate și persoane care caută locuri de muncă pentru angajare la firmele ce crează locuri de muncă.

 

Data limită de depunere a proiectelor: 26.03.2018. Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14, în perioada 19.02-26.03.2018, la sediul GALMMV  din orașul Tăuţii Măgherăuş, strada 1, numărul 194, camera 15 (în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş).

 

Informaţii suplimentare, AICI.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here