FINANȚĂRI – Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest deschide sesiunea de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea de activități neagricole

0
55

PROIECTE. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) deschide a doua sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018, măsura lansată: M6/6A Dezvoltarea de activități neagricole. Tipuri de beneficiari eligibili – Beneficiarii direcți: Microîntreprinderi și întreprinderi mici neagricole existente; beneficiarii indirecți: locuitorii zonei pentru produsele și serviciile diversificate/dezvoltate și persoane care caută locuri de muncă pentru angajare la firmele ce crează locuri de muncă.

 

Data limită de depunere a proiectelor: 26.03.2018. Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14, în perioada 19.02-26.03.2018, la sediul GALMMV  din orașul Tăuţii Măgherăuş, strada 1, numărul 194, camera 15 (în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş).

 

Informaţii suplimentare, AICI.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ