INCIDENT – Un maramureșean a murit în trenul Baia Mare – Bucureşti

0
1427

DECES. Un bărbat în vârstă de 68 de ani din localitatea Berchezoaia (com. Remetea Chioarului) a decedat în trenul Baia Mare – Bucureşti, după ce i s-a făcut rău. Un călător a apelat numărul de urgenţe 112 cerând ajutor de specialitate.

 

Trenul a fost oprit timp de 40 de minute, iar un echipaj SMURD a încercat resuscitare persoanei, însă în cele din urmă a constat decesul. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean pentru necropsie. Poliţiştii maramureşeni au deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Maramureș.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here