RUGBY – Știința Baia Mare, învinsă de Steaua în semifinala Cupei Regelui

0
46

COMPETIȚIE. Sâmbătă, 18 august, pe stadionul Iuliu Hațieganu din Clu-Napoca, Știința Baia Mare a fost învinsă cu 28-32 (13-12) de Steaua București, în semifinalele Cupei Regelui 2018, meci condus la centru de arbitrul Vlad Iordăchescu. Cele două  echipe au disputat finala ediției precedente, iar atunci s-a impus echipa băimăreană care a pornit în acest meci din postura de favorită și de deținătoare a trofeului.

 

Steaua a revenit pe finalul meciului, în ultimele 10 minute ale jocului, de la 18-28, înscriind două eseuri (prin fundașul Ionel Melinte), ambele transformate (de Daniel Plai), și fixând scorul final la 32-28. Pentru echipa băimăreană, punctele au fost înscrise de Taniela Maravunawasawasa (3 lovituri de pedeapsă și o transformare), Mihai Lămboiu și Ionuț Balaban (eseuri) – băimărenii au mai beneficat și de un eseu de penalizare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ