REACȚIE – Dan Ivan: „USR Maramureș este ținta unor atacuri de dezinformare”

0
177
Dan Ivan

MANIPULARE. Informațiile apărute în presa locală potrivit cărora USR Maramureș a trimis minori la strâns semnături pentru inițiativa civică „Fără penali în funcții publice” sunt deopotrivă false și calomnioase.

 

În acest context, USR Maramureș transmite că nu a existat nicio persoană care să strângă semnături din ușă în ușă în Baia Mare, la solicitarea USR, cu atât mai puțin minori. Respingem orice afirmație de acest gen.

 

USR Maramureș solicită publicației denigratoare să dovedească afirmațiile făcute în materialul publicat în 17 august cu titlul “Sesizare: USR folosește minori pentru strângerea de semnături? Listele ar putea fi contestate”, altfel cititorii vor înțelege că acea publicație online este o unealtă de manipulare și calomnie.

 

Dacă există probe că un membru USR a încălcat vreo reglementare legală, îi rugăm să sesizeze autoritățile competente. În caz contrar, le solicităm să publice o rectificare în care să menționeze că informațiile sunt false și să-și ceară scuze public față de membrii filialei USR Maramureș.

 

 

Dan Ivan,

președinte USR Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here