RUGBY – Știința Baia Mare, învinsă de Steaua în semifinala Cupei Regelui

0
175

COMPETIȚIE. Sâmbătă, 18 august, pe stadionul Iuliu Hațieganu din Clu-Napoca, Știința Baia Mare a fost învinsă cu 28-32 (13-12) de Steaua București, în semifinalele Cupei Regelui 2018, meci condus la centru de arbitrul Vlad Iordăchescu. Cele două  echipe au disputat finala ediției precedente, iar atunci s-a impus echipa băimăreană care a pornit în acest meci din postura de favorită și de deținătoare a trofeului.

 

Steaua a revenit pe finalul meciului, în ultimele 10 minute ale jocului, de la 18-28, înscriind două eseuri (prin fundașul Ionel Melinte), ambele transformate (de Daniel Plai), și fixând scorul final la 32-28. Pentru echipa băimăreană, punctele au fost înscrise de Taniela Maravunawasawasa (3 lovituri de pedeapsă și o transformare), Mihai Lămboiu și Ionuț Balaban (eseuri) – băimărenii au mai beneficat și de un eseu de penalizare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here