HANDBAL – Minaur Baia Mare i-a cooptat în lot pe internaționalii sârbi Uros Vilovski şi Milos Dragas

0
574
Uros Vilovski și Milos Dragas

LOT. Retragerea din campionatul național de handbal a HC Odorheiu Secuiesc a dus la întărirea lotului echipei CS Minaur Baia Mare, care i-a cooptat în lot pe internaţionalii sârbi Uros Vilovski şi Milos Dragas, ambii jucători, declarați liberi de contract, putând debuta sâmbătă, 3 februarie, în meciul pe care echipa băimăreană îl va susține în compania formației Potaissa Turda.

 

Uros Vilovski (33 ani) consemnează o reîntoarcere în clubul băimărean, pentru care a evoluat în 2015, când Minaur a jucat în Champions League. În cariera sa, Vilovski a evoluat până acum la echipe de prestigiu (MKB Veszprem sau Bergischer HC), dar şi în naţionalele Serbiei şi Ungariei.

 

Și interul stânga Milos Dragas (27 ani), jucător de 2,01 metri înălțime, are în CV-ul său echipe mari din Europa (RK Vardar Skopje, Bergischer HC şi RK Metalurg Skopje), precum şi selecţii în naţionala Serbiei, cu care a participat la Campionatul Mondial din Franţa în 2015. În prima parte a campionatului, a înscris pentru HC Odorhei 46 de goluri.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here